Castelló: Segueix en directe la novena edició de la Marató BP Castelló i del sisé 10K Facsa Castelló


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182306_109958/1_M1.jpg
Publicidad
Fotografia /Galeria/2019/2/182306_109958/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 19-02-2019
Segueix en directe la novena edició de la Marató BP Castelló i del sisé 10K Facsa Castelló

La competició esportiva es podrà seguir en directe i des de la distància gràcies a la retransmissió online per mitjà de la web oficial de la Marató BP Castelló i de la pàgina de Facebook.

El diumenge 24 de febrer es celebrarà la IX Marató BP Castelló i el VI 10K Facsa Castelló. L'esdeveniment podrà seguir-se en directe, des de qualsevol lloc, gràcies a la retransmissió online per mitjà de la web oficial de la Marató BP Castelló (www.maratonbpcastellon.com) i de la seua pàgina de Facebook (www.facebook.com/MaratonCastellon). L'empresa encarregada de la reproducció en streaming és Air View Sport, gràcies a la qual, les persones interessades podran seguir l'evolució en directe d'ambdues competicions.

Revista Running Castelló

?Running Castelló? és la revista oficial de la Marató BP Castelló, on es pot trobar tota la informació sobre les dues distàncies convocades el diumenge 24 de febrer, així com tot allò relacionat amb les nombroses activitats que es duran a terme al llarg del cap de setmana de l'esport per excel·lència a Castelló.

?Running Castelló? es lliurarà a tots els inscrits conjuntament amb la bossa del corredor a l'Expo-Marató. Al llarg de les més de seixanta pàgines, els corredors i corredores trobaran contingut d'interés sobre ambdues curses, entrevistes a corredors populars, així com consells sobre què menjar abans, al llarg i després de la cursa, com hidratar-se adequadament, la importància de tindre una bona visió per a realitzar esport, o fins i tot consells per a atrevir-se a córrer descalç una marató. A més, també apareixen els plànols dels recorreguts de la Marató BP Castelló i del 10K Facsa Castelló, el rutómetro per a l'acompanyant, el plànol d'animació i una guia per tal que els atletes coneguen a la perfecció tots els servicis que l'organització presta al corredor.
Per a més informació: www.maratonbpcastellon.com
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana