Els Ports: Torna el cicle de Cita a Morella amb Julià Guillamon


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182081_109761/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/2/182081_109761/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/2/182081_109761/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/2/182081_109761/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 14-02-2019
Torna el cicle de Cita a Morella amb Julià Guillamon

Julià Guillamon participarà en un nou cicle de Cita a Morella el proper dissabte 16 de febrer a la Sala del Justícia a les 20.00 hores. Així, aquest acte es titula La història desconeguda dels valencians a Barcelona en el qual es donarà a conéixer l’últim llibre d’aquest escriptor barceloní: El barri de la Plata.
La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “Cita a Morella apropa a Morella diferents personalitats de tots els àmbits on es tracten temes d’actualitat per al públic general”. L’edil ha explicat que “en aquesta ocasió comptem amb Julià Guillamon, un escriptor i crític literari del diari La Vanguardia”. Finalment, Rocío ha aprofitat per a “animar a tots i totes a participar en aquest Cita a Morella” i ha recordat que “també hi ha programades més activitats durant el cap de setmana per a gaudir de Morella com la visita guiada a la Morella romàntica o un nou showcooking de les Jornades de la Trufa”.
Cita Morella és un punt d’encontre, diàleg i debat entre personalitats del periodisme, l’economia o la política que tracten d’aproximar els seus coneixements. D’aquesta manera, Els veïns i veïnes de Morella i els visitants poden gaudir d’interessants debats de gran nivell, personalitats i experts economistes, polítics, empresaris i periodistes que apropen la seua visió sobre diferents temes i donen a conéixer el tema més profundament a la gent.
Agenda del cap de setmana a Morella
A més del Cita a Morella, la ciutat compta amb altres activitats que completen la visita clàssica al patrimoni arquitectònic i cultural. Així, les XVI Jornades gastronòmiques de la Trufa continuen i el divendres hi ha un nou showcooking a la Llotja de l’ajuntament a les 20.00 hores a càrrec de La Taberna del Forn. En aquest es podrà vore com es cuina la trufa en diferents plats i la manera de tractar aquest producte característic i tan apreciat a la comarca dels Ports.
El dissabte tindrà lloc una Vista a la Morella romàntica per a descobrir alguns dels racons més íntims de la ciutat. Aquesta començarà des de la plaça de Sant Miquel a les 18.00 hores per a oferir una ruta diferent amb motiu de la setmana de Sant Valentí.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana