La Vilavella: El PSPV-PSOE de la Vilavella aplaudeix la implicaci de la Generalitat arreglant els camins rurals


 
La Plana al Dia | La Vilavella | General | 15-02-2019
 

 El secretari general i alcalde de la localitat, Manel Martnez, explica que la col?laboraci entre administracions ha sigut una prioritat per al govern municipal


El PSPV-PSOE de la Vilavella aplaudeix la implicaci de la Generalitat Valenciana arreglant diversos camins rurals en el terme municipal de la localitat, en concret el Cam dels Basses Roges, el Cam Asseit i el Cam Bonifaci. El secretari general del PSPV-PSOE i alcalde de la localitat, Manel Martnez, diu que ?des que iniciem les labors de govern, hem trobat un aliat en la Generalitat Valenciana que dirigeix el socialista Ximo Puig i que s'ha mostrat molt receptiva a les necessitats del consistori. En aquest projecte de remodelaci d'aquestes dues vies del terme municipal, hem trobat al Consell sempre de front i esperem aquesta implicaci en altres vials que tamb necessiten ser condicionats?.

Martnez explica que ?en aquesta legislatura hem estat sempre oberts a la col?laboraci amb altres administracions, s'ha demostrat en projectes com la remodelaci del parc de la Vieta en la qual ha col?laborat la Diputaci de Castell? i afig que ?un gran exemple d'aix s l'actuaci que es dur a terme al Castell de la Vilavella, la primera que es recorda en molt de temps i que comptar amb fons del consistori, de l'ens provincial i dels Fons Feder de la Uni Europea?.

L'alcalde, que tamb ser candidat en els prxims comicis del 26 de maig, conclou dient que ?en municipis com el nostre s molt important saber dialogar i la col?laboraci entre les institucions. L'Ajuntament ha d'estar al capdavant, com a administraci ms prxima a la ciutadania, per a liderar projectes interessants i aconseguir fons grcies a la cooperaci i aix ho hem ents els socialistes que estem en majoria en el govern municipal. A ms, tenim el comproms de seguir amb aquest treball per a continuar recuperant el patrimoni municipal, que ens fa afermar el nostre sentiment de pertinena a la Vilavella?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana