La Vilavella: El PP de La Vilavella organitza una tertúlia amb afiliats per a traslladar les propostes del partit


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184516_111853/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | La Vilavella | General | 25-04-2019
El PP de La Vilavella organitza una tertúlia amb afiliats per a traslladar les propostes del partit

El Partit Popular de La Vilavella ha organitzat aquesta vesprada un cafè - tertúlia amb afiliats i simpatitzants del partit per a conèixer la seua demandes i traslladar-los les propostes que tant a nivell nacional com a autonòmic porten els populars en el seu programa.
La baixada d'impostos, la sanitat, la defensa de la citricultura i l'aposta per l'ocupació han sigut alguns dels temes que han centrat una trobada en el qual a més del candidat del PP a l'alcaldia, Abelardo Zaragoza, han estat presents alguns membres de la candidatura del PP als Corts i el candidat del PP al Senat, Vicente Martínez.
El candidat del PP a l'alcaldia ha explicat que la revolució fiscal d'Isabel Bonig, a nivell autonòmic, i la de Pablo Casado, a nivell nacional, “va a suposar menys imposats i més ocupació per als veïns, així com més oportunitats per a La Vilavella, la província, la Comunitat i Espanya”. “El PP és l'únic valor segur capaç de defensar els interessos dels nostres veïns a la Comunitat i a Espanya i així ho hem de plasmar amb el nostre vot en les urnes diumenge que ve”, ha asseverat Zaragoza.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana