Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà guanya el XI Premi Progrés amb el projecte de l'APP Bandos


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 05-12-2018
 

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha guanyat el XI Premi Progrés, distinció que ha reconegut el projecte APP Bandos per la millora comunicativa que ha suposat per a la població en general, i especialment per als residents en nuclis disseminats.
Concretament, el jurat ha fallat en favor de la localitat en la categoria de Ciutats / Territoris Intel·ligents i Administració Electrònica per a municipis de menys de 20.000 habitants. Aspectes com la reducció del cost per a les arques municipals, la capacitat de l'eina com a element vertebrador del territori o el foment de l'ús de les noves tecnologies en persones majors són uns altres dels factors que s'han tingut en compte.
La població rebrà aquest reconeixement en l'acte de lliurament oficial d'aquestos premis convocats per la Federació Andalusa de Municipis i Províncies i la Fundació per al Desenvolupament dels Pobles d'Andalusia, que tindrà lloc a Córdoba el proper 10 de desembre.
L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que 'agraïm que se'ns premie l'esforç realitzat per a la implantació de l'APP Bandos, però sobretot ens satisfa que s'haja convertit en un canal d'informació útil i còmode que permet a tots els veïns i visitants estar informats de totes aquelles qüestions que puguen resultar-los d'interès'.
Després de la seva posada en marxa en el 2016, la plataforma ha aconseguit consolidar-se entre la ciutadania en superar els 1.000 usuaris en l'actualitat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana