Nules: Els xiquets i xiquetes de Nules podran parlar amb els Reis Mags per videoconferència


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/12/166331_96609/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/12/166331_96609/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 07-12-2017
Els xiquets i xiquetes de Nules podran parlar amb els Reis Mags per videoconferència

Els xiquets i les xiquetes de la població de Nules podran parlar amb els Reis Mags per videoconferència gràcies a l’adhesió de l’ajuntament al projecte anomenat Los Reyes Magos TV “Ilusión Colectiva” de l’Associació Cultural LP que compta amb la col•laboració de l’ONG Infancia Sin Fronteras.

“Amb aquesta iniciativa volem incrementar l’il•lusió dels nostres xiquets per a aquestes dates tan especials i en concret per l’arribada dels Reis Mags d’Orient”, comenta la regidora de Tradicions, Patricia Cascales.

De fet des de l’Ajuntament de Nules es ficarà en marxa a partir del dia 22 de desembre una campanya de promoció en xarxes socials mitjançant la qual les primeres 100 famílies que s’inscriguen rebran un codi per a sol•licitar una videoconferència en el Rei Mag que vulguen.

Nules és el primer municipi de la Comunitat Valenciana en adherir-se a aquest projecte, “és un orgull per al poble de Nules que els organitzadors d’aquesta iniciativa pensaren en nosaltres, de manera que volem aprofitar l’era tecnològica per a apropar els Reis Mags als xiquets i a les xiquetes i impulsar així les nostres tradicions”, matisa l’alcalde de Nules, David García.

A més aquest projecte compta amb una part solidària per la qual cosa el proper dia 30 de desembre a la festa especial de la Clemen Nit Festa hi haurà aquest any un racó solidari on s’arreplegaran joguines que seran donades a diferents organitzacions que ajudaran a que la màgia del Reis Mags arribe a tots els xiquets i xiquetes.
La campanya “Ilusión Colectiva www.losreyesmagos.tv” es va ficar en marxa per primera vegada fa dos anys, “en aquest temps hem arribat a les 4.000 videocridades amb els Reis Mags, els quals han repartit 2.000 joguets solidaris entre diverses famílies que de no ser així no hagueren pogut gaudir de la seua màgia”, explica el president de l’Associació Cultural LP i coordinador d’aquest projecte, Javier Arranz.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana