Nules: Nules prepara dos esdeveniments esportius importants per al proper 23 de desembre


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/12/166882_97054/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/12/166882_97054/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | Deportes | 20-12-2017
Nules prepara dos esdeveniments esportius importants per al proper 23 de desembre

La població de Nules albergarà el proper dissabte 23 de desembre dos esdeveniments esportius d’àmbit autonòmic, per una banda es celebrarà el torneig de Nadal I Memorial Antonio Pérez Balada en el que participaran els equips cadet del Villarreal C.F., Valencia C.F., el C.D. Castellón i C.F. Nules; per altra banda es disputarà a la pista de hoquei local el primer partit oficial corresponen a la lliga valenciana entre el Club de Patinatge Taurons i el Sagunt.

Així doncs els detalls d’aquests actes han sigut presentats per la regidora d’Esports, Mª Jesús Gabaldón; el coordinador de l’escola del C.F Nules, Sergio Lafuente; i el president i entrenador del Club de Patinatge Taurons de Nules.

Davant açó, la regidora d’Esports ha destacat el treball que realitzen els diferents clubs esportius locals i que una vegada més Nules serà punt de referència tant del futbol com del hoquei a nivell de la Comunitat Valenciana.

En relació al I Memorial Antonio Pérez Balada el coordinador de l’escola del C.F Nules, Sergio Lafuente, comenta que “fa molts anys que no organitzem un torneig de Nadal i amb aquest el que volem és fer-li un homenatge al futbolista més important de Nules com és Antonio Pérez Balada. L’objectiu del club és que aquest torneig tinga una continuïtat i en les pròximes edicions s’amplie a les altres categories”.

Els horaris dels partits seran a les 9.00 hores la primera semifinal entre el CF Nules i Villarreal CF; a les 9.50 hores la segona semifinal entre el C.D Castellón i el Valencia C.F; a les 10.45 hores es disputarà el partit pel segon i quart lloc ; i a les 11.45 hores tindrà lloc la final.

Pel que té a veure amb el partit de hoquei que jugarà el Club de Patinatge Taurons el seu president, Juan Ferrer, comenta que “per primera vegada es podrà veure a Nules un partit oficial d’aquest esport gràcies a la construcció de la pista de hoquei al nostre poble donat que fins ara per a jugar el partit local ens teníem que desplaçar a Vila-real”.

El Club de Patinatge Taurons juga amb les categories d’aleví, Benjamin i infantil en la lliga autonòmica de hoquei juntament amb altres poblacions com Orpesa, Castelló, Vila-real, Canet, Sagunt, Almàssera, Elx i Torrevella.

Tant el camp de futbol municipal on es disputarà el I Memorial Antonio Pérez Balada com el CEIP Jaume I on tindrà lloc el partit de hoquei es troben en l’avinguda Jaume I de la localitat.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana