Nules: El director del departament de salut pública assiteix a la IV Jornada Intergeneracional de la Setmana de la Salut de Nules


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/9/176855_105370/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/9/176855_105370/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/9/176855_105370/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 18-09-2018
El director del departament de salut pública assiteix a la IV Jornada Intergeneracional de la Setmana de la Salut de Nules

El director del Departament de Salut Pública a Castelló de la Conselleria de Salut Pública i Sanitat Universal, Josep Trullen, ha participat de la IV Trobada Intergeneracional que ha tingut lloc a Nules i que s’emmarca en la programació de la VII Setmana de la Salut i la Gent Gran que va començar el dilluns 17 de setembre.

El director del Departament de Salut Pública, acompanyat pel regidor de Sanitat, Antonio Romero, han pogut presenciar les diferents activitats i jocs tradicionals en les quals han participat l’alumnat del nivell de 5é de Primària dels centres educatius de Nules, els majors de les llars de jubilats de la població i els usuaris de la Residència Verge de la Soledat.

Amb aquesta activitat es pretén fomentar les relacions entre la gent gran i els joves, “enriquint valors que ajuden a assolir una convivència en equitat, establint i potenciant vincles d’empatia, solidaritat i afecte”, matisa el regidor de Sanitat, Antonio Romero.

Les activitats seguiran el dimecres 19 de setembre amb una taula informativa de l’Associació de Familiars d’Alzheimer AFA al Mercat Municipal; la xarrada “Termalisme per a gaudir de bona salut” impartida per professionals dels balnearis de Montanejos i la Vilavella.

Cal destacar que el dissabte 22 de setembre tindrà lloc la setena edició de la Fira de la Salut en la qual participaran diferents associacions i entitats relacionades amb la salut. La programació finalitzarà el pròxim diumenge 23 de setembre amb una eixida de senderisme saludable i familiar i l’actuació del grup local Caraceta, que representarà al Teatre Alcázar dos sainets.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana