Onda: El CPV Onda A no pot amb el bon joc del CPV Massalfassar


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/7/186964_113931/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 15-07-2019
El CPV Onda A no pot amb el bon joc del CPV Massalfassar


- Divendres que ve a les 20,30 h semifinal de tornada en el Trinquet Municipal d?Onda -
Dissabte passat es va jugar en Massalfassar (València) la primera partida de semifinals del Trofeu d'Estiu d'ESCALA I CORDA.
I el correctiu que va patir l'equip onder va ser majúscul, ja que el resultat final va ser de 60-25 per als locals, malgrat que el joc dels onders va estar a bon nivell, res van poder fer contra el potent equip de Massalfassar, que en tot moment va portar la iniciativa de la partida, amb jugadors molt experimentats i amb una pegada molt segura i tècnica.
Per tant, aqueix serà el resultat a superar aquest divendres en el Trinquet d'Onda, si l'equip local vol jugar la final el pròxim 28 de Juliol a la Pobla de Vallbona.
Diego, Alex, Oscar i Pedro ho intentaran ja que sempre juguen al màxim de les seues possibilitats; malgrat que en aquesta ocasió ho tindran difícil a causa del gran nivell dels seus rivals. No obstant això, serà una partida molt bonica de veure ja que en Massalfassar es van disputar quinces molt llargs i de gran nivell que van despertar els aplaudiments del públic assistent.
Per tant, emplacem a tots els aficionats a que s'acosten al Trinquet d'Onda en la nit del divendres 19 de juliol a partir de les 20,30 hores, ja que l'espectacle està assegurat i gaudiran de l'última partida d'aquesta temporada del nostre equip.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana