Vila-real: PP: Benlloch impedeix que la baixada dels valors cadastrals aprovada pel Govern d'Espanya arribe als veïns de Vila-real


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/1/167333_97412/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 03-01-2018
PP: Benlloch impedeix que la baixada dels valors cadastrals aprovada pel Govern d'Espanya arribe als veïns de Vila-real

El alcalde Benlloch ha convocat avui un plenari extraordinari per a tornar a pujar l'IBI i impedir que els vilarealenses puguen beneficiar-se de la reducció castastral aprovada pel Govern del PP para Vila-real i que permetria als veïns pagar menys contribució.

Héctor Folgado, portaveu del Grup Municipal Popular, ha censurat que “la resposta de l'alcalde socialista a la mesura del Govern d'Espanya siga tornar a pujar la contribució per a evitar que la baixada d'un 4% dels valors castastrales supose una caiguda dels ingressos municipals que li serveixen per a seguir pagant els seus capritxos”.

El líder del Partit Popular, Héctor Folgado, ha demanat a Benlloch que “deixe de mentir als veïns de Vila -real” ja que els veïns “estem suportant i pagant a força d'impostos el preu del seu model de ciutat que passa per gastar més diners en fotos que a netejar el poble. Diu que no té diners però destina més diners a publicitat i propaganda (més d'1,5 milions d'euros) que a netejar la ciutat (900.000 euros) i ha duplicat la despesa en protocol”, ha censurat.

Així mateix, el regidor del PP ha recordat que Benlloch s'ha gastat més de dos milions a comprar el Gran Casino i ha anunciat una campanya per a gastar altres 600.000 euros per a comprar l'hostal del Rei, a més d'augmentar enguany el nombre d'assessors amb pujades de sou incloses.


Folgado, que ha subratllat que la mesura de Rajoy “permetrà als veïns pagar menys imposats de plusvàlua, IRPF, patrimoni, successions i donacions”, ha censurat que PSOE i Compromís “impedisca que la baixada dels valors cadastrals aprovada pel govern d'Espanya arribe als veïns de Vila -real”.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana