Vila-real: La campanya Coneixement! busca la moderació durant les festes


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2012/5/65791_34890/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2012/5/65791_34890/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 11-05-2012
La campanya Coneixement! busca la moderació durant les festes

La regidora de Serveis Socials, Mònica Àlvaro, ha inaugurat hui una nova edició de la campanya de prevenció Coneixement!, que du a terme la Unitat de Prevenció Comunitària (UPC) per tal de conscienciar la població, en particular els més joves, de la importància de viure les festes amb moderació.

Durant la setmana de festes patronals, s'instal·larà una lona a la plaça Major on els vila-realencs i vila-realencs podran escriure els seus consells per viure unes festes amb coneixement. La campanya inclou una nova imatge a partir de la popular àvia del Coneixement i, a banda de la lona a la plaça Major, farà especial incidència en les xarxes socials.

Tant la regidora Mònica Àlvaro com el responsable de la UPC, José Gisbert, han convidat els vila-realencs i vila-realenques a participar de la campanya pel twitter, mitjançant el hashtag #TensConeixementSi, o el facebook Coneixement. A més, la campanya d'estes festes de Sant Pasqual tornarà a estar a la cavalcada i, per primera vegada, entrarà dins els casals de les penyes per comprovar com es poden viure unes festes des del coneixement.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana