Vila-real: L'Orquestra Top Líder actuarà substituirà a Efecto Pasillo


 
La Plana al Dia | Vila-real | Fiestas | 09-05-2013
 

L'Orquestra Top Líder actuarà el dilluns 13 de maig en la Nit de la Xulla, en substitució del grup Efecto Pasillo, que per motius personals i completament aliens a la Junta de Festes i a l'Ajuntament de Vila-real s'ha vist obligat a suspendre el seu concert, previst en la plaça Major a les 00.00 hores del dilluns.

Després de rebre la notícia de la suspensió del concert, per motius de força major, la Junta de Festes ha volgut mostrar el seu suport i enviar un missatge d'ànim a la formació, amb la qual s'ha negociat l'ajornament de l'actuació, que se celebrarà finalment l’1 de setembre, en els mateixos termes en els quals s'havia contractat inicialment el concert.

Només va ser comunicada la suspensió del concert d'Efecto Pasillo, la Junta de Festes va començar les negociacions per a substituir l'espectacle i garantir una actuació musical per a la nit del 13 de maig. Després d'un treball a contrarellotge, la Comissió d'Espectacles ha pogut confirmar per a la Nit de la Xulla l'actuació de l'Orquestra Top Líder, en una ubicació encara per determinar. L'Orquestra Top Líder és una formació lleonesa amb més de 25 anys de carrera, la vocalista de la qual és Nuria Martínez, semifinalista del concurs televisiu ‘La Voz’.