Xilxes: El Concurs de Paelles de les festes de Xilxes reuneix a 1.600 persones


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 14-08-2019
 

La solta d'un bou brau de la ramaderia El Cotillo ha suscitat gran interès entre els aficionats.

Xilxes continua celebrant les festes de Sant Roc, que en el seu equador han viscut una intensa jornada amb el popular sopar del Concurs de Paelles en la Plaça l'Armada. L’esdeveniment ha aconseguit la xifra rècord de 1.600 persones, que han participat per elaborar el plat típic valencià i degustar-lo amb la companyia d'amics o familiars. Posteriorment, l'orquestra Top Zero ha amenitzat la nit.
El recinte taurí ha estat l'altre punt festiu de la jornada, on s'ha soltat un bou brau de la ramaderia El Cotillo, que ha suscitat gran interès entre els aficionats.
Xilxes dedicarà el dijous 15 d'agost a les festivitats religioses amb la celebració de la tradicional romeria de Sant Roc des de la parròquia de l'Assumpció fins a l'ermita de La nostra Senyora del Mar a la platja.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios