Cabanes: Cabanes y el Consell Valencià de Cultura trabajan para proteger Torre de la Sal


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2023/10/214499_135453/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/10/214499_135453/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 03-10-2023
Cabanes y el Consell Valencià de Cultura trabajan para proteger Torre de la Sal

Membres del CVC (Consell Valencià de Cultura) juntament amb David Casanova, alcalde de Cabanes, i Virginia Martí, regidora d'Urbanisme, han visitat aquest cap de setmana el poblat marítim de Torre de la Sal per abordar la seua protecció amb la menció de Bé de Rellevància Local. 'Hem estat treballant molts anys per aconseguir una protecció oficial per a Torre de la Sal. Continuem convençuts en aquesta línia d'actuació, amb l'ajuda del CVC per garantir la continuïtat del nostre poblat marítim', ha defensat Virginia Martí.

Tècnics del Consell Valencià de Cultura emetran un informe advocant per la distinció de Bé de Rellevància Local, com un nucli poblacional amb importància etnològica i cultural que ha configurat Cabanes i La Ribera durant moltes dècades. 'Aquesta defensa es sumarà a l'informe elaborat per la Universitat Politècnica de València que protegeix a Torre de la Sal', ha afegit la regidora Martí.

Miembros del CVC (Consell Valencià de Cultura) junto con David Casanova, alcalde de Cabanes, y Virginia Martí, concejala de Urbanismo, han visitado este fin de semana el poblado marítimo de Torre de la Sal para abordar su protección con la mención de Bien de Relevancia Local. 'Hemos estado trabajando muchos años para conseguir una protección oficial para Torre de la Sal. Continuamos convencidos en esta línea de actuación, con la ayuda del CVC para garantizar la continuidad de nuestro poblado marítimo', ha defendido Virginia Martí.

Técnicos del Consell Valencià de Cultura emitirán un informe abogando por la distinción de Bien de Relevancia Local, como un núcleo poblacional con importancia etnológica y cultural que ha configurado Cabanes y La Ribera durante muchas décadas. 'Esta defensa se sumará al informe elaborado por la Universitat Politècnica de València que protege a Torre de la Sal', ha añadido la concejala Martí.

[FIN]


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana