Burriana: Juan Fuster: “Anem a alçar Borriana per a liderar un futur d’oportunitats”


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185680_112838/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 24-05-2019
Juan Fuster: “Anem a alçar Borriana per a liderar un futur d’oportunitats”

El candidat del PP a l’alcaldia agraeix “l’entusiasme dels meus veïns” i es compromet a treballar “amb les seues idees per a atraure inversió, serveis i desenvolupament”
“Anem a alçar Borriana, a recuperar les oportunitats i el desenvolupament, a garantir serveis útils i a resoldre problemes”. Amb aquest filosofia de treball i “la il•lusió i l'entusiasme que transmeten els meus veïns”, “anem a deixar-nos la pell per garantir, a partir del pròxim 27 de juny, les idees de Borriana són les que recuperen aquesta ciutat pròspera i capdavantera”.
Juan Fuster ha celebrat aquesta vesprada un tardeo en un pub de Borriana, Baviera, on s'han donat cita desenes de veïns per a compartir “aquest projecte de concòrdia, moderació i unió”. “Durant aquests dies de campanya hem escoltat propostes, idees, crítiques i protestes. I totes sumen. Avui ací compartisc aqueixes idees i, sobretot, convide als meus veïns a gaudir d'una festa que és Borriana. Sense mítings, perquè els qui han de parlar són els meus veïns, no jo”.
Per a Juan Fuster, “Borriana mereix atraure inversions i recuperar el lideratge” i “el moment és ara”. “Aquesta ciutat no pot perdre altres quatre anys estancada i sense projecte. I aquest equip va a lluitar per liderar el creixement, per generar ocupació i per garantir serveis”.
Borriana, tal com ha considerat Fuster, “ha de plantar cara al Consell per a exigir-li la circumval•lació de la ciutat. Hem de servir a Borriana i no servils a les sigles. Amb la connexió de l'avinguda Cardenal Tarancón amb la carretera a Almassora (CV-18), així com la connexió entre l'avinguda del Transport i la carretera de Nules (CV-18)”.
I, com ha considerat Fuster, “hem de treballar per reforçar la seguretat dels nostres veïns, perquè aquesta ha de ser una ciutat segura que invertisca en el local com a sinònim de riquesa i garantisca als seus veïns que els impostos que paguen es corresponen amb els serveis que reben”. Una Borriana que siga Smart City, que invertisca en noves tecnologies de la informació i la comunicació “per a reforçar la gestió energètica i la transparència en la gestió pública”, perquè “hem sigut líders i hem de tornar a ser-ho”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios