Onda: PP: El PSOE oblida el seu suport a l'agricultura d'Onda


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182527_110157/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 25-02-2019
PP: El PSOE oblida el seu suport a l'agricultura d'Onda

L'Ajuntament deixa de costat el seu suport al sector en una jornada clau com és la protesta que se celebra avui a Nules

El Partit Socialista ha oblidat ja el seu suport al sector citrícola de la localitat d'Onda. Tant és així que a diferència de la resta de localitats de la Plana Baixa, l'Ajuntament d'Onda no ha organitzat cap acció a favor de la taronja en la jornada d'avui.

I és que la plataforma en defensa de l'agricultura ha convocat avui una manifestació per al sector de la Plana Baixa a Nules, seguint amb les accions de protesta que es realitzen totes aquestes setmanes. Però, a diferència del que han fet la resta d'Ajuntaments, ?ni ha informat als ondenses, ni han facilitat la participació, ni han comunicat el seu suport al sector?, lamenta la regidora del PP, Elena Albalat.

La responsable popular adverteix que ?hi ha ajuntaments que han posat autobusos per a acudir avui a la manifestació, no obstant açò, a Onda malgrat el seu important paper citrícola, no s'ha fet gens de res?.

Albalat lamenta que ?en aquesta legislatura s'haja donat l'esquena al sector citrícola i s'hagen abandonat les polítiques que es duien a terme en el passat mandat, com els horts socials, la falta de suport al programa Quilòmetre 0 o, per exemple, l'absència d'ajudes per a reparar camins rurals o, fins i tot, la baixada d'impostos que va impulsar el PP al sector?.

La regidora assenyala que ?la citricultura és passat, present i futur d'Onda. És sinònim de riquesa, de crear oportunitats i de patrimoni i no es pot permetre que es deixe de costat el suport al sector com està fent el PSOE?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana