Burriana: El Ayuntamiento de Burriana y Conselleria iniciarán las reparaciones de la cubierta del CEIP Francesc Roca i Alcaide


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2023/10/214980_135780/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 10-10-2023
El Ayuntamiento de Burriana y Conselleria iniciarán las reparaciones de la cubierta del CEIP Francesc Roca i Alcaide

El Ayuntamiento de Burriana va a iniciar las reparaciones de la cubierta del CEIP Roca i Alcaide, gracias a una obra mayor de emergencia que será asumida por la Conselleria de Educación, Universidades y Empleo de la Generalitat Valenciana, con un coste de alrededor de 100.000 euros.

Un centro educativo, que sufrió de manera más acentuada los efectos negativos de las fuertes precipitaciones y rachas de viento que se dieron en el municipio durante el reventón térmico, y que provocó el cierre del CEIP Francesc Roca i Alcaide suspendiendo las clases de manera temporal por motivos de seguridad.

Las obras, han sido asignadas a la empresa RECOSAN, y está previsto que las actuaciones se inicien a lo largo de la próxima semana para paliar los problemas del tejado del CEIP Francesc Roca i Alcaide. Dichas actuaciones, tendrán una duración de aproximadamente dos meses.

'Desde el Ayuntamiento de Burriana hemos trasladado en todo momento a la Conselleria la necesidad y la premura de acometer las reparaciones en la cubierta del CEIP Francesc Roca i Alcaide para garantizar la seguridad y mejorar la calidad de nuestras infraestructuras educativas. Desde el equipo de Gobierno queremos agradecer el compromiso y la urgencia mostrada por la Conselleria dando una solución en tiempo récord y sin coste alguno para las arcas municipales de Burriana', ha valorado el concejal de Educación, Alejandro Clausell.

L'Ajuntament de Burriana iniciarà les reparacions de la coberta del CEIP Roca i Alcaide, gràcies a una obra major d'emergència que serà assumida per la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació de la Generalitat Valenciana, amb un cost d'al voltant de 100.000 euros.

Un centre educatiu, que va patir de manera més accentuada els efectes negatius de les fortes precipitacions i ratxes de vent que es van donar en el municipi durant la rebentada tèrmica, i que va provocar el tancament del CEIP Francesc Roca i Alcaide suspenent les classes de manera temporal per motius de seguretat.

Les obres, han sigut assignades a l'empresa recusen, i està previst que les actuacions s'inicien al llarg de la setmana vinent per a pal·liar els problemes de la teulada del CEIP Francesc Roca i Alcaide. Aquestes actuacions, tindran una duració d'aproximadament dos mesos.

'Des de l'Ajuntament de Burriana hem traslladat en tot moment a la Conselleria la necessitat i la urgència d'escometre les reparacions en la coberta del CEIP Francesc Roca i Alcaide per a garantir la seguretat i millorar la qualitat de les nostres infraestructures educatives. Des de l'equip de Govern volem agrair el compromís i la urgència mostrada per la Conselleria donant una solució en temps rècord i sense cap cost per a les arques municipals de Borriana', ha valorat el regidor d'Educació, Alejandro Clausell.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana