La Llosa: El PSPV-PSOE de la Llosa presenta una llista preparada per a governar amb diverses sensibilitats representades


 
La Plana al Dia | La Llosa | General | 10-04-2019
 

El PSPV-PSOE de la Llosa ha presentat en un acte en el qual han estat acompanyats pel diputat provincial, Jos Manuel Navarro, la candidatura que es presentar a les eleccions del 28 de maig. Al candidat, Jos Guijarro, li acompanyaran, Jose Ricardo Casals, Maria Luisa Gutirrez, Ivan Melchor, ngel Pintado, Sandra Pintado, Lorena Duro, Luis Bada, Patricia Prez, Jose Vicente Bada i Mara del Mar Bermejo. Guijarro ha explicat a la Casa de Cultura de la Llosa que ?estem preparats per a governar i propiciar a la Llosa el canvi que necessita l'Ajuntament, que en aquests moments est governat per un alcalde amb un projecte acabat totalment i que no pensa en la ciutadania. La candidatura representa totes les sensibilitats que es necessiten per a projectar en les poltiques que hem de realitzar a partir de juny en el nostre municipi?.

Guijarro ha agrat ?a totes i tots els que m'acompanyen en la candidatura que hagen decidit desinteressadament acompanyar-me en aquest apassionant viatge. Estem molt contents amb el treball que estem realitzant i que es veur reflectit en un programa electoral que presentarem en breu i que recollir les idees no solament d'aquestes 11 persones, ni tan sols del partit socialista, si no de la ciutadania de la Llosa que ens les ha traslladades en diverses trobades? i afig que ?d'aquest grup que formem les i els socialistes, vull destacar la companyonia, la illusi i la collaboraci que estem trobant per a governar i fer del nostre municipi La Llosa que volem?.

Finalment, el candidat del PSOE argumenta que volem tornar a governar a la Llosa desprs de tres legislatures de govern del PP perqu volem que el consistori siga molt ms transparent per a la ciutadania. El nostre principal objectiu ha de ser escoltar a les venes i vens de la Llosa per a construir la ciutat entre tots perqu cada opini ha de ser important i no hem d'actuar d'esquena a la gent. Hem d'incrementar la qualitat de vida de les persones de la Llosa i posar en marxa projectes d'inters per a la poblaci i estem preparats per a fer-ho?.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana